Samsun masa tenisi yıldız kızlarda öğrencilerimiz Sudem ALPER, Eminenur KOCABAŞ, Elanur KARASU il ikincisi olarak gruplara gitmeye hak kazandılar.

Öğrencilerimizin kitap sevgisini pekiştirmek, zevklerine uygun kitap seçmelerini sağlamak amacıyla TÜYAP Kitap Fuarına Türkçe öğretmenlerimiz Mehmet KORKMAZ ,Canan ÇAĞLIYAN ile birlikte gezi düzenledik. Geziye katılan öğrencilerimiz kitaplarla dolu bir gün geçirdi.Hem istedikleri kitapları satın alıp hem de bazı yazarlarla tanışma fırsatı buldular.

Aile katılım etkinliğimiz çerçevesinde üç boyutlu dikdörtgen yaptık.

Anasınıflarımız 2. Dönem veli toplantılarını  çocukların toplum içerisindeki davranışlarını gözlemlemek ve bu ay ki konuları olan nezaket sözleri ve görgü kurallarını uygulamak için okul dışında yaptılar.

Okulumuzun futbol sahasının telleri yenilendi.

Türkiye iş bankası okulumuza satranç takımları hediye etti.

İlimizin yürüttüğü Samsun Okuma Vakti Projesi´ nin 1. yılönümü kapsamında okuma saati etkinliğimizi gerçekleştirdik.

"Trafikte Yaya Önceliği Bilincinin Oluşturulması" amacıyla hazırlanan proje kapsamında 6 Şubat 2019 Çarşamba günü okulumuzda "yaya geçidi kullanımı ve yaya öncelikli trafik" konulu etkinlikler yapıldı.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı 1. dönem sonu karne törenimizi TSOO Başkanı Göksel BAŞAR ‘ın katılımı ile yaptık.

Okulumuz ilçe genelinde düzenlenen ´´İngilizce Olimpiyatları´´ yarışmasına 5.6.7. ve 8. sınıflar bazında katılmıştır.

Türkiye Anadolu Yıldızlar ligi il seçmelerinde yapılan final müsabakalarında 3. olan Sudem ALPER Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi´nde Samsun´u temsil etmeye hak kazandı.