Bafra Toplum Sağlığı Merkezinden gelen sağlık memurları tarafından 6 ve 7. sınıf öğrencilerimize ergenlik dönemi özellikleri ve karşılaşabilecekleri durumlar hakkındakonferans verilmiştir.

''Samsun Okuma Vakti '' projesi  kapsamında, okulumuz tarafından projeye katkı sağlamak amacıyla etkinlik  gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz 8B ve 8 F sınıfı öğrencileri Türkçe öğretmeni Cevat Deniz ve İngilizce öğretmeni  Verda Anbarlı  rehberliğinde TÜYAP Karadeniz 6. Kitap fuarına ziyarette bulundu.

Samsun'da düzenlenen masatenisi faaliyet programında olan Ferdi  ve Çiftler  müsabakasında  Çiftlerde İkinciliği okulumuz öğrencilerinden  Sudem Alper ve Elanur  Karasu üçüncü ise Ergül Günay olmuştur. Yine Tekli yarışmalarda ise İkinciliği  Sudem  Alper üçüncülüğü ise Elanur Karasu almıştır.

2.dönem başı öğretmenler kurulu toplantısını 04.02.2020 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.  1.dönem değerlendirilmesi yapılarak 2.döneme hazırlıklı başlanması sağlanmıştır.

Okul müdürümüz sayın Mustafa Sağlam ve Rehber öğretmenimiz tarafından 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencilerimize ayrı ayrı toplantı yaparak 1. dönemi değerlendirmişlerdir. 2. döneme hazılıklı bir şekilde başlanılması sağlanmıştır.

2019-2020 Eğitim öğretim yılının birinci yarıyılının sonuna geldik. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar.

Bugün okulumuzu TSO Başkanı Sayın Göksel Başar, Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu, yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Katipoğluziyaret edip ,öğretmenlerimiz ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Kulüplerarası Gençler İl Şampiyonasında kızlarda öğrencilerimizden Sudem Alper ikinci olmuştur. Ayrıca Kulüplerarası Küçükler İl Şampiyonasında kızlarda Öğrencilerimiz Yağmur Baki ve Ergül Günay üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzun 5.sınıf öğrencilerinden oluşan 26 kişilik bir grupla Samsun'a kültürel bir gezi düzenledik.

Ara

12- 18 Aralık yerli malı olması dolayısıyla okulumuzda  yerli malı ile ilgili etkinlikyapıldı. Hafta da tutumlu olmak ile yatırım yapmanın ayriyeten  kullanmanın önemi vurgulandı.

Ara

Anasınıflarımız Hayalimdeki Renkli Bahçem Projesi kapsamında  bahçe ekimini yaptı. Minik öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte okul bahçemizin bir bölümüne ekim yaptılar.

Ara

Kız voleybol takımımız yıldız kızlarda ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

Ara

Amatör Spor Haftası,29 Ekim Cumhuriyet Kupası ve Samsun Kulüpler Arası Küçükler de çeşitli dereceler elde etmişlerdir. öğrencilerimizde Sudem Alper il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Mesleki gelişim programı Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'un açılış konuşmasıyla başlamıştır. Konuşmanın ardından 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı kasım ara tatiline kadar geçen sürede gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili toplantı yapılmıştır.