50. Yıl İlkokulu 4.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Bafra Belediye zKültür Merkezi’nde okulumuz tarafından gerçekleştirilen yıl sonu etkinliği ve resim-teknoloji tasarım sergisi izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Nis

Öğrencilerimiz 100. Yıl Masa Tenisi Turnuvası Yıldız Kızlarda 1. ve 2. olmuşlardır.

Nis

İlçe genelinde düzenlenen 100.Yıl Yıldız Erkek Futbol Turnuvasında ilçe 3.olduk.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yılını okulumuzda öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Nis

Fatma Aliye Anaokulu´nun düzenlediği 23 Nisan konulu resim yarışmasında küçük dahiler anasınıfı öğrencileri Melek Yiğit ve Ervanur Yalçın okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir.

Nis

Masa tenisinde Samsun il temsilcisi olarak öğrencilerimiz Kırşehir´e gitti.

Nis

Okul bahçemize oyun alanları çizilmeye devam ediyor.

Nis

İlçemizde düzenlenen 100.Yıl Yıldız Erkek Futbol Turnuvasında Fatih Ortaokulu´nu 8-1 yendik.

Nis

Kulüpler arası yapılan il şampiyonasında İl ikincisi olduk

Nis

Ağaç Yaşken Eğilir,Minik Yürekler Kitap Farkındalığı kapsamında hazırlanan sergiye anasınıflarımızda her şube bir kitap hazırlayarak katıldı ve sergi ziyatinde bulundu.

Türkiye bağımlılıkla mücadele eğitimleri kapsamında okulumuz rehber öğretmenleri tarafından öğrenci velilerimize sağlıklı yaşam , teknoloji bağımlılığı, tütün bağımlılığı konularında seminer çalışması yapılmıştır.

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü yapılan İkaz-Alarm Tatbikatı sonrası hazırlanan programla kutlandı.

Okul bahçemizin bir bölümü anasınıfı öğrencilerimiz için yeniden düzenlendi.