Bafralı emekli eğitimci yazar Hasan Yiğit okulumuzda imza ve söyleşi etkinliği yaptı. Kitap okumanın ne kadar önemli olduğunu hem bakanlığımız hem ilimiz hem de ilçemizde yürütülen projelerle desteklendiğini biliyoruz. Bu bağlamda okulumuz da yazar okur buluşması etkinliği düzenleyerek kitapların ve kitap sevgisinin önemini bir kez daha vurgulamıştır. Bizi kırmayıp okulumuza gelip eserleriyle öğrencilerimizi buluşturan yazarımız Hasan Yiğit Bey'e teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Tübitak bilim söyleşileri kapsamında Doç.Dr.Kiraz ERCİYAS YAVUZ  Biyoçeşitlilik/Kuş göçleri ve Göç Kuşlarının Yaşadığı Tehditler hakkında bilgilendirme yaptı. Öğrencilerimiz konuyu ilgiyle dinleyip söyleşiye sorular sorarak aktif olarak katıldılar. Öğrencilerimizin konusunda uzman akademisyenlerle buluşmasını sağlayan tübitak  kurumumuza teşekkür ederiz.

Ara

Anasınıflarımız yerli malı haftası etkinliklerine devam ediyor.

Ara

Bafra Müftülüğünden gelerek 5.sınıflarımıza  Peygamberimiz İman ve İstikamet konusunda Hacer Yanık tarafından bilgilendirme semineri yapılmıştır. Hocamıza teşekkür ederiz.

Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, 10 Kasım Programımızda saygı,özlem ve minnetle andık.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında okulumuz Teknoloji tasarım öğretmeni Gülay Atasoy tarafından öğrencilerimiz çeşitli geziler gerçekleştirdi. İlkadım Anıtı, Samsun Panoroma Gösterim Merkezi,Gazi Müzesi ,Samsun Cumhuriyet Meydanı gezildi ve Kıbrıs Gazisi ile Söyleşi yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuz bahçesinde öğretmen,veli ve öğrencilerimiz ile büyük bir coşkuyla kutladık

Ekm

7-22 Ekim 2023 Avrupa Kod Haftası CODEWEEK kapsamında okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencileri ile  kodlama etkinlikleri yapmaya devam ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen Ebe Tuğba Saygın ve Sağlık Memuru Nadir Özen tarafından sağlıklı beslenme, kişisel hijyen ve ağız diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapıldı. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ana sınıflarımız  okulumuz konferans salonunda anneler günü programı hazırladı. Öğretmenlerimize ve minik öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Seçmeli ders Şehrimiz Samsun dersine gören öğrencilerimiz Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Samsun gezimiz yapılmıştır.Sehrimizin önemli tarihi ve turistik mekanları belediyenin rehberleri tarafından tanıtımı yapılmıştır. Öğrencilerimiz dersde gördüklerini yaşarak öğrenmiş hemde eğlenceli zaman geçirmişlerdir.

Okulumuzda ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü'' dolayısıyla program düzenlendi. Öğle saatinde ise okul idarecilerimiz  tüm bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak karanfil verildi ve pasta kesilerek kutlama yapıldı.

Samsun Masa Tenisi Yıldız Kızlarda öğrencilerimizden Sudem Alper ve Elanur Karasu il birincisi olmuşlardır.Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.