10 Kasım Atatürk'ü anma töreninde her sene olduğu gibi saat 9'u 5 geçe hayat durdu ve Atamızı anmaya başladı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Yarışmalarında öğrencilerimizden Sudem Alper ikinci, Yağmur Baki üçüncü olmuştur.

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz Ayşe EROL  tarafından velilerimize ''okul başarısında veliye düşen görevler ve üst öğrenime geçiş sistemi'' konularında seminer verildi.

Ekm

Okul güvenlik kulübemiz görsel sanatlar öğretmenimiz Ünsal Erdal'ın yardımlarıyla boyanıp yenilenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ekm

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısını 13 Ekim Pazar Günü okulumuzun konferans salonunda idarecilerimizin,velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz tiyatro öğrencileri ile kültür ve sanat etkinlikleri adı altında 8 Ekim Salı Günü Samsun Devlet Opera ve Balesi'nde çocuk müzikali ''Altın Ejderha '' oyununu öğretmenleri Türkan GÜNGÖR ve Canan ÇAĞLAYAN eşliğinde izlemişlerdir.

Ekm

10/10/2019'da 15 okul öğrencimizi Samsun Yeşilyurt AVM Sinemasındaki "Elektirik Savaşları" adlı (bilim/belgesel) filmi izlemeye Gülay ATASOY öğretmenimizin rehberliğinde götürdük.

Ekm

Okulumuzda ilçe sağlığı merkezi tarafından öğrencilerimize kuduz semineri verildi.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu ve Şube Müdürümüz Yüksel Aydın okulumuzu ziyaret ettilier.

Eyl

Okulumuzda, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı başında okul idaremizin desteği ile yenilenmiştir.

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende okulumuz öğrencilerinin günün anlam ve önemine yönelik konuşmalarının ardından şiirlerin ve şarkıların okunmasıyla tören devam etti. Tören 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının okulumuz ve milletimize hayırlı olması dilekleriyle sona erdi.

Eyl

2019-2020 eğitim-öğretim yılının 2019-2020 yılına öğrenci,veli ve öğretmenlerimize hayırlı olması dileğiyle başladık.

Tüm öğrenci ve öğretmnelerimize iyi tatiller dileriz.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nın 100.Yılını kutladık.