Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Kapsamındaki Merkezî Sınava Yönelik Hazırlanan Örnek Soru ve Çözümlü Videoları Yayımlandı

21 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan sınava başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.   5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrenciler ile hazırlık sınıfı öğrencilerine 80 soru sorulacak. Sınav, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının belirlediği kazanımlar kapsamında uygulanacak. 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine ise dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve 120 dakika süre verilecek.   Kılavuza göre fotoğraflı sınav giriş belgesi, sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr internet adresinden alınabilecek. Sınav, 21 Nisan 2024 Pazar günü Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacak.   Sınav sonuçları, 17 Mayıs 2024 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.    Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için tıklayınız.

Ara

Ülke genelinde Millî Eğitim Bakanlığınca yapılacak 6. sınıf Türkçe ile Matematik dersleri 1. dönem 2. ortak sınavı 26 Aralık 2023 Salı günü uygulanacaktır.

Samsun il geneli için İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu tarafından 7. sınıf Sosyal Bilgiler dersi 1. dönem 2. ortak sınavının  26 Aralık 2023 Salı günü yapılması kararlaştırılmıştır.

Ekm

Okulumuza ait hizmet standartları güncellenerek dosyalar bölümüne eklenmiştir

Ekm

Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 13 Ekim 2019 Pazar  günü saat 10.30'da,  okulumuzun çok amaçlı  salonunda yapılacaktır.

5-20 Ekim Kodlama Haftasında kodlama ile ilgili etkinlik paylaşımı yapılır

Okulumuz yıl sonu etkinliğine 03.05.2019 Cuma Günü herkesi bekliyoruz