“ Pickleball “

Okulumuza branş tanıtımı için gelen antrenörlerimize teşekkür ederiz

Nis

23 Nisan Çocuk Şenlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında öğrencilerimizden Rahmi KAĞIT birinci Zeynep ASLAN dördüncü oldu. Emeklerinden dolayı antrenörleri Adem ONURSAL hocamıza teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Nis

Sınıflar arası Futbol müsabakalarında birinci olan sınıfların madalyaları sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Öğrencilerimizi gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz.

Nis

Sevdiklerimize sağlıkla kavuşacağımız mutlu bir bayram geçirmek için;

Trafik kurallarına uyalım,

Hız limitlerini aşmayalım,

Emniyet kemerimizi mutlaka takalım,

Araç kullanırken telefonla konuşmayalım.

Bu bayram, sevdiklerimize sağlıkla kavuşmanın mutluluğunu, güvenli bir şekilde yaşayalım. Unutmayın, trafik kurallarına uymak, sağlık ve mutluluğun anahtarıdır️

Sorumluluk alalım, güvenliğimizi ve sevdiklerimizin sağlığını koruyalım️

Güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle!

#HayatlaYarışılmaz

#TürkiyeninHuzuru

#SamsununHuzuru

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU ve şube müdürü Murat ÖĞRETMEN okulumuzu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmuşlardır. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan ve toprağın her bir karışını kanlarıyla sulayarak bize bu cennet vatanı armağan eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, onları saygı ve şükranla anıyoruz."

İstiklal Marşının Kabulü'nün 103. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programımız ilk olarak Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla program açılışı yapıldı. Ardından şiir,oratoryo gösterimi ve günün anlam ve önemi ile ilgili öğrencilerimizin sunumu gerçekleştirildi. Program okul koromuzun seslendirdiği şarkılar ile sona erdi.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerimize “Üst Öğrenim Kurumları Tanıtılması”faaliyetleri kapsamında okul gezileri yapılmıştır.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize “İhmal ve İstismar” ve “Psikolojik Sağlamlık” konularında seminer çalışması yapılmıştır. Seminer sonunda öğrencilerden gelen sorular yanıtlanmıştır.

Psikolog Hale Unutmaz tarafından okulumuz 5. ve 6. öğrencilerine Akran Zorbalığı konusunda seminer verilmiştir. Seminer sonunda öğrencilerden gelen sorular yanıtlanmıştır. Hocamıza vermiş olduğu değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz.

6 Şubat depreminin birinci yıldönümünde okulumuzda deprem tatbikatı yaptık . Hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk.

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2 .dönem sene başı toplantımızı okul müdürümüz ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. 2.dönemin tüm öğretmen,veli ve öğrencilerimiz açısından başarılı ve en güzel şekilde geçmesini dileriz.

Okulumuzun 1. Dönem sonu etkinlikleri kapsamında  7. Sınıflar bilgi yarışması düzenlenmiştir.

7/A sınıfı 80 puan

7/B sınıfı 130 puan

7/C sınıfı 100 puan

7/D sınıfı 100 puan almışlardır.

Bilgi yarışmasını 7/ B sınıfı 130  puanla birinci olmuşlardır.

Bafralı emekli eğitimci yazar Hasan Yiğit okulumuzda imza ve söyleşi etkinliği yaptı. Kitap okumanın ne kadar önemli olduğunu hem bakanlığımız hem ilimiz hem de ilçemizde yürütülen projelerle desteklendiğini biliyoruz. Bu bağlamda okulumuz da yazar okur buluşması etkinliği düzenleyerek kitapların ve kitap sevgisinin önemini bir kez daha vurgulamıştır. Bizi kırmayıp okulumuza gelip eserleriyle öğrencilerimizi buluşturan yazarımız Hasan Yiğit Bey'e teşekkürlerimizi sunarız.